maanantai 1. helmikuuta 2016


Lasertekniikan käyttäminen mainoslahjoissa


Jokainen on varmasti nähnyt metallisia tai puisia brändituotteita johon on tehty laserkaiverruksella logo. Tämä on ollut arkipäivää mainostuotteissa jo pitkään. Tekniikka kehittyy kuitenkin kovaa vauhtia.

Olemme toteuttaneet asiakascasen jossa asiakkaan logo on laseroitu kristallilasin sisään. Kristallista on sen jälkeen tehty avaimenperä.


Kristallin sisälle on mahdollista laseroida joko kaksi- tai kolmiulotteinen kuva. Tässä tapauksessa kuva on kaksiulotteinen jolla on pieni syvyysefekti. Kolmiulotteisena on mahdollista laseroida vaikka tarkka pienoismalli autosta tai koirasta. Kaikki yksityiskohdat näkyvät tuulilasinpyyhkijää tai viiksenkarvaa myöten.  


Meidän kautta tilattavat laseroidut kristallit toimitetaan aina lahjapakkauksessa ja niihin on mahdollista saada myös valoalustoja jolloin tuotteesta tulee varsin näyttävä. Avaimenperiinkin saa firman brändin mukaisen värivalon. 


Kristalleihin on saatavissa laaja valikoima erilaisia kokoja ja muotoja. On mahdollista tehdä joko pieni avaimenperä tai sitten iso viiden kilon hyllykoriste johon on laseroitu vaikka henkilöauto.


Nämä tuotteet kasvattavat koko ajan suosiotaan. Erityisesti golfpalkintoina tai merkkipäivälahjoina nämä ovat varsin suosittuja. Kysy lisää meiltä!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti