perjantai 22. tammikuuta 2016

Paino pyörii ja puhelin soi


Tekstiilipainomme on ollut toiminnassa noin viikon. Palvelukonseptiimme kuuluu asiakkaan logojen ja merkkien tekeminen varastoon jolloin asiakas saa tilata pieniäkin eriä erilaisia tekstiilejä painettuna. Uusi työntekijämme Aleksi on toimittanut varastointipalveluasiakkaille avajaisissa tehtyjä tilauksia jo muutaman vähän isommankin erän. Painotyön ottaminen oman katon alle tuntuu hyvin luontevalta ratkaisulta. Varsinkin kun painotyö ei ole myynnin tai asiakaspalvelun ajasta pois. Uusi konseptimme on osoittautunut järkeväksi.



Syksyllä meillä oli käytössä yksi elastinen (tekninen) siirtokuva. Nyt meillä on niitä peräti 16 erilaista! Raskaille palosuojatuille työvaatteille on omansa, teknisille urheiluvaatteille omansa ja paljon erilaisia yleismerkkejä. Myös samettipintainen elastinen siirtokuva on osoittautunut suosituksi. 

Mallikuvassa on kyseinen MS Flock samettisiirtokuvamme painettuna pinkkiin trikoopipoon. Laadukas siirtokuva yhdistettynä hyvään tekstiiliin luo yrityksestä aivan erilaisen viestin kuin perinteinen silkkipainatus tai brodeeraus. Kuvasta voisi tarkkuuden vuoksi päätellä sen olevan kuvamanipulaatio, mutta nykyisillä siirtokuvilla saadaan tosiaan valokuvantarkkaa jälkeä aikaiseksi.



Muutaman kilometrin säteellä meillä on myös SB Jakelupalvelu. Suomeksi sanottuna Aleksi +Mitsubishi. Varsinkin paikalliset asiakkaamme saavat tuotteensa vaikka suoraan omalle työpöydälleen. Tällä tavalla saamme edelleen nopeutettua toimituksia. Eräälle asiakkaalle toimitimme juuri siirtokuvapainetut pipot 24 tunnissa. Olivat unohtaneet tilata tuotteet ajoissa mutta pienestä käsivarastostamme löytyi ratkaisu tähänkin ongelmaan. Kuvassa autoa putsataan edustuskelpoiseksi varastotiloissamme.



Mikäli koet että yrityksellesi olisi hyötyä siirtokuvamerkkien varastoinnista ja haluat joskus tilata pieniäkin määriä tekstiilejä, ota yhteyttä meihin. Kutsumme sinut tutustumaan toimitiloihimme ja laitetaan merkit tulille. Sen jälkeen voit huoletta tilailla pari takkia ja pipoa logolla. Kuvan mukainen kärry tai Itella toimittaa paketin perille.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti